voorbeeld galakapsel en visagie

Galakapsel

Vorige week was de diploma-uitreiking en het afsluitende galafeest voor vele geslaagde eindexamenkandidaten. Voor mij was het een feest om het haar en visagie te mogen doen van deze geslaagde eindexamenkandidaat. Iris, en alle andere geslaagden, van harte gefeliciteerd!

Angelie

logo Beautywinkel

Webshop Dr. Eckstein en Kaé vernieuwd

Ken je de producten van Dr. Eckstein en Kaé? Het zijn hele fijne beautyproducten op natuurlijke basis, waar ik graag mee werk. Je kunt de producten ook thuis gebruiken door ze online te bestellen. De webshops van Dr. Eckstein en Kaé zijn nu samengevoegd tot 1 webshop “Beautywinkel”. Daarnaast is de webshop uitgebreid en kun je nu ook producten bestellen van andere merken zoals Biomaris, Idun Minerals, Retinol, Vision en nog veel meer merken. In de Beautywinkel vind je allerlei producten voor de verzorging van je gezicht en lichaam, make-up en nagels. Wil je meer informatie of advies over de producten, neem dan contact met me op. Ik vertel je er graag meer over. Wil je eerst eens kennismaken met de producten, maak dan een afspraak met me.

Ga hier naar de vernieuwde website Beautywinkel.

Ademtherapie bij Health Hair & Beautysalon Angelie

Nieuw: Ademtherapie

Vanaf nu kun je ook voor ademtherapie bij mij terecht. Onze ademhaling heeft een grote invloed op onze lichamelijke en mentale gezondheid. Daarom is een goede ademhaling heel belangrijk.

Heb je bijvoorbeeld last van snurken, apneu, hyperventilatie of astma, dan kun je bij mij ademtherapie volgen. Wij gaan dan kijken hoe wij door ademhalingstechnieken de klachten kunnen verlichten.

Een goede ademhaling kan ook ontspannend werken en heeft invloed op de hartslag en het kan stress verminderen. De energiehuishouding van het lichaam kan verbeteren, maar denk ook aan een betere afvoer van afvalstoffen door het lichaam en versterking van het  immuunsysteem.

Maak een afspraak voor een intakegesprek en dan gaan we samen een behandelplan opstellen.

 

Chinli Tuina therapeut diplomauitreiking Health Hair & Beautysalon Angelie

Chinli Tuina therapeut

Ik mag mezelf Chinli Tuina therapeut noemen. Ik was al geslaagd en nu was de diploma-uitreiking. Nu is het officieel!

Natuurlijk ben ik erg trots op mijn diploma. Het was een pittige studie, maar zeer de moeite waard!

Angelie

 

Website Health Hair & Beautysalon Angelie live

Nieuwe website

Mijn nieuwe website is live! Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik en dat je alle informatie duidelijk vindt. Mocht je iets tegen komen wat nog niet goed is, dan hoor ik dat graag. Dan kunnen we proberen dat te verbeteren.

Als je vragen hebt, kun je contact

Lees verder

Contact:

Health Hair & Beautysalon Angelie
Karreweide 36
8107 BE Broekland

E-mail:

info@beautysalonangelie.nl

Telefoon:

(0570) 53 25 20

Volg ons:


© 2017 HEALTH, HAIR & BEAUTYSALON ANGELIE | ONTWERP & REALISATIE: GRIDSTAR