Skip to main content

Balans!

nek- en schoudermassage door Angelie

Balans vinden is voor veel mensen ontzettend lastig. Druk met werk, zorgen voor kinderen of ouders, slecht slapen. Allemaal stress met als gevolg futloos haar, vale huid, lagere weerstand en behoefte aan ongezond (met name zoet) eten. Door verkeerd eten heb je minder energie en daardoor krijg je nog meer zin in ongezond eten. Het gaat van kwaad tot erger.

Ik ben Angelie Neulen, afgestudeerd Tuina therapeute (medische massage), en ik kan je helpen je balans te herstellen. In de Tuina opleiding gaat het om de balans van mentale, geestelijke en fysieke gezondheid. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk gezonde voeding is en wat het met je lichaam en geest doet. Goed voor jezelf zorgen, gezonde voeding en rust helpen bij het voorkomen van ziektes.

Ons lichaam krijgt het helaas zwaar te verduren door grote hoeveelheden schadelijke stoffen die onder andere in onze voeding, cosmetica, schoonmaakmiddelen, drugs, medicijnen, water en lucht zitten. Het natuurlijke reinigingsproces van het lichaam kan de hoeveelheid giftige stoffen niet aan.

Zodra de lever niet meer in staat is om de grote hoeveelheid schadelijke stoffen te verwerken zullen ze in de bloedbaan blijven zitten, waar ze een disbalans en schade kunnen veroorzaken. Vervolgens worden ze opgeslagen in onze organen en weefsels en dan met name in de vetcellen, waar ze wel tientallen jaren kunnen blijven zitten. Ook stress, onverwerkte emoties en pijn worden opgeslagen in de vetcellen.

Na een ontgiftings-periode, waarin je jezelf optimaal reinigt, voedt en ontspant, voel je jezelf echt als herboren! Je huid ziet er gezonder uit, je ogen worden scherper, je energie en vitaliteit nemen sterk toe, je kunt beter slapen, de krampen en pijnen die je had zijn verdwenen en velen raken in die periode ook nog een paar kilootjes kwijt. En dat is nog niet alles, je beschermt jezelf ook tegen chronische gezondheidsproblemen die kunnen ontstaan als gevolg van de duizenden chemische vervuilers waaraan je dagelijks wordt blootgesteld.

Wil je graag geholpen worden om de balans weer terug te krijgen in je lichaam, aarzel dan niet en neem contact met mij op.

Ook kun je terecht bij mij in Salon/Praktijk voor:

  • Knippen, haar verven en stijlen
  • Schoonheidsbehandelingen en epileren/harsen, wimpers en wenkbrauwen verven
  • Medische massage (hoofd, nek, schouder, rug, enz.) en ontspanning massage
  • Voetreflex massage

Ik kom ook in overleg bij je aan huis!

Angelie Neulen
Health Hair & Beauty Salon Angelie
Karreweide 36
06-21339762

Bron: BIB (Broeklander Informatie Blad)
Fotografie: Linda Schellevis