Privacyverklaring Health Hair & Beautysalon Angelie

Health Hair & Beautysalon Angelie hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy beleid wil ik heldere en transparante informatie geven over hoe ik omga met uw persoonsgegevens.

Ik doe er alles aan om uw privacy te waarborgen en ga daarom zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Health Hair & Beautysalon Angelie houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat ik in ieder geval:

- Uw persoonsgegevens verwerk in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy beleid;
- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
- Vraag om uw uitdrukkelijke toestemming als ik deze nodig heb voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
- Passende technische en organisatorische maatregelen heb genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
- Geen persoonsgegevens doorgeef aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
- Op de hoogte ben van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop wil wijzen en deze respecteer.

Als Health Hair & Beautysalon Angelie ben ik verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van mijn Privacy beleid, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met mij wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van cliënten Persoonsgegevens van patiënten/cliënten worden door Health Hair & Beautysalon Angelie verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

- Administratieve doeleinden;
- Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;
- Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

- De overeengekomen opdracht;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Health Hair & Beautysalon Angelie de volgende persoonsgegevens van u vragen:

- Voornaam;
- Tussenvoegsel;
- Achternaam;
- Adres, postcode, woonplaats;
- Telefoonnummer;
- E-mailadres;
- Geslacht;
- Geboortedatum;
- Medische gegevens.

Uw persoonsgegevens worden door Health Hair & Beautysalon Angelie opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

- Gedurende de looptijd van de overeenkomst, na het laatste consult en in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Bewaartermijn
Health Hair & Beautysalon Angelie bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging
Ik heb passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo heb ik bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen:

- Alle personen die namens Health Hair & Beautysalon Angelie van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
- Ik hanteer een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al mijn systemen;
- Ik maak back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
- Ik test en evalueer regelmatig mijn maatregelen;

Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke ik van u ontvangen heb. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door mij. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door mij te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Ik kan u vragen om u te legitimeren voordat ik gehoor kan geven aan voornoemde verzoeken.

Mag ik uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Website
Bij het delen van ervaringen via onze website wordt uw ip-adres gecontroleerd. Uitsluitend ter voorkoming van oneigenlijk gebruik.

Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vraag ik u hierover direct contact met mij op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vind ik dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van mijn Privacy beleid nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met mij op.

Contactgegevens Health Hair & Beautysalon Angelie
Karreweide 36
8107 BE Broekland
info@beautysalonangelie.nl

Contact:

Health Hair & Beautysalon Angelie
Karreweide 36
8107 BE Broekland

E-mail:

info@beautysalonangelie.nl

Telefoon:

(0570) 53 25 20

Volg ons:


© 2017 HEALTH, HAIR & BEAUTYSALON ANGELIE | ONTWERP & REALISATIE: GRIDSTAR